ویزای تحصیلی کانادا

ویزا موندیال

ویزای تحصیلی کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید، امکان درخواست ویزای تحصیلی کانادا پس از دریافت نامه پذیرش یا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا (و نامه CAQ در استان کبک) وجود خواهد داشت. نامه پذیرش در مقاطع بعد از دیپلم باید از موسساتی گرفته شود که اداره مهاجرت و شهروندی کانادا آنها را قبول داشته باشد. نام یکی از موسسات معتبر آموزشی کانادا Designated learning institutions که هر کدام دارای کد DLI منحصر بفردی بوده که باید در اپلیکیشن ویزا وارد شود. اگر از مدارس کانادا پذیرش دارید میتوانید برای ویزای دانش آموزی کانادا اقدام کنید. تمامی مدارس مورد تائید اداره مهاجرت هستند. همچنین میتوانید لیست موسسات معتبر هر استان را در سایت وزارت آموزش پروش کانادا مشاهده کنید. اگر متقاضی که قصد دریافت ویزای تحصیلی کانادا را دارد، سنش کمتر از ۱۸ سال باشد ( minors) ، باید یک فرد در کانادا نامه ای به اداره مهاجرت دهد و مسولیت آن فرزند را به عهده بگیرد. انجام آزمایشات پزشکی و سو پیشینه برای متقاضیان ایرانی که قصد تحصیل در کانادا را دارند الزامی نمیباشد.

 

موسسه ویزا موندیال نماینده بسیاری از دانشگاه ها و تمامی کالج ها و موسسات زبان در کانادا بوده و آماده اخذ پذیرش از کالج های کانادا و ثبت نام در دانشگاه های کانادا و اخذ پذیرش تحصیلی در کشور کانادا در تمامی مقاطع میباشد. جهت دریافت اطلاعات دقیق در خصوص شرایط تحصیل در کانادا با مشاورین ویزا موندیال تماس بگیرید.

آمار قبولی ویزای تحصیلی کانادا در شرکت ویزا موندیال در دو سال اخیر ۹۰٪ بوده است. یعنی از هر ۱۰ متقاضی که با شرکت ویزا موندیال همکاری داشته اند، ۹ متقاضی در بار اول ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کرده اند. 

 

مدت زمان دریافت ویزای دانشجویی کانادا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا

با دریافت ویزای تحصیلی کشور کانادا میتوانید تا پایان اعتبار ویزا (معمولا تا پایان دوره تحصیلی میباشد) بدون محدودیت به کانادا سفر کنید. پس از دریافت پاسخ مثبت از اداره مهاجرت معمولا ویزای کوتاه مدتی در پاسپورت شما میخورد که به محض ورود به خاک کانادا آفیسر ویزای تحصیلی را برای شما صادر خواهد کرد. در هنگام ورود به کانادا نامه دریافتی از اداره مهاجرت و (برای تحصیل در کبک، نامه CAQ) را به همراه داشته باشید.

 

استادی پرمیت کانادا

استادی پرمیت مجوزی است که معمولا در هنگام ورود دانشجو در کانادا برای او صادر میشود. با داشتن استادی پرمیت کانادا، متقاضی مجاز به ماندن و تحصیل در کانادا میباشد. استادی پرمیت برای دوره هایی که در مدت ۶ ماه به اتمام میرسند نیاز نمیباشد. در مورد این دوره ها متقاضی تحصیل در کانادا میتواند با داشتن ویزای کوتاه مدت اقدام به تحصیل در کانادا کند. طبق قوانین اداره مهاجرت، در صورتی که قصد ادامه تحصیل پس از دوره ۶ ماهه را دارید، بهتر است از همان ابتدا ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنید. اگر قبلا استادی پرمیت دریافت کرده اید ولی طبق مواردی که روی نامه استادی پرمیت مشخص میکنند پیش نرفته و از آن قوانین سرپیچی کرده اید، درصورت درخواست برای هر نوع ویزای جدید تحصیلی باید ۶ ماه صبر کنید و این ۶ ماه در حقیقت نوعی جریمه برای متقاضی خواهد بود. به طور مثال اگر روی نامه استادی پرمیت شما اجازه کار را نداشته باشید ولی در زمان حضور در کانادا کار کنید و اداره مهاجرت این مساله را متوجه شود، در زمان اقدام برای ویزای تحصیلی ۶ ماه از درخواست ویزا جریمه خواهید شد و حتی در صورت ارسال پرونده در این ۶ ماه پرونده شما مردود میشود.

داشتن استادی پرمیت یا اصطلاحا ویزای تحصیلی کانادا، برای دوره های پیش دبستان نیاز نیست.

اهمیت مشورت با مشاورین خبره در امر اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی بسیار بالاست زیرا، انتخاب شهر و دانشگاه و همچنین نحوه بستن فایل ویزای دانشجویی کانادا نیاز به دید حقوقی داشته و در این امر مشاورین شرکت ویزا موندیال آمادگی ساپورت متقاضیان را دارند. مشاورین معتبر برای اخذ ویزای تحصیلی کشورکانادا باید عضو انجمن ICCRC باشند. شما میتوانید نام مشاور رسمی شرکت ویزا موندیال در انجمن مشاورین مورد تایید اداره مهاجرت کانادا بررسی نمائید.  . همیچنین ویزا موندیال با بهره مندی از اولین مشاورتحصیلی مورد تایید وزارت امورخارجه کانادا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور کانادا را برای متقاضیان واجد شرایط تضمین میکند. اکثر دانشگاه های کانادا طرف قرارداد ویزا موندیال بوده و این امر شانس پذیرش متقاضیان تحصیل در کانادا را افزایش میدهد. مشاور مهاجرت به کانادا نیز پروسه ویزا را برای متقاضیان پیگیری خواهد کرد. ویزا موندیال اولین موسسه در ایران و جز معدود موسسات دنیاست که خدمات تحصیل در کانادا را توسط مشاورین مورد تائید تحصیلات و مشاورین رسمی مهاجرت به کانادا و عضو انجمن ICCRC پیگیری میکند. 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  • نامه ادمیشن از یکی از مراکز معتبر آموزشی ( به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت )
  • نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan 
  • اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده را اسکن کنید)
  • اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده را اسکن کنید)
  • اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده / اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.
  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵  
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد نشان دهنده دارایی شما
  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  • فرم های درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادا

 

  • ۱۱۰ دلار برای دریافت CAQ از استان کبک (برای متقاضیان کبک)
  • ۱۵۰ دلار برای ویزای متقضای اصلی و ۱۵۵ دلار برای همراه
  • ۸۵ دلار برای انگشت نگاری هر متقاضی بالای ۱۴ سال

این هزینه ها توسط اداره مهاجرت دریافت میشوند و غیر قابل عودت هستند.

 

اگر برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرده و ریجکت شده اید این مقاله در مورد ریجکت ویزای کانادا را مطالعه کنید. 

نامه های مشروط پذیرش در دانشگاه ها

نامه های مشروط پذیرش نامه هایی هستند که در آنها دانشگاه یا کالج شرط یا شروطی را برای ورود به دوره لحاظ کرده است. در صورتی که متقاضی بتواند به آفیسر اداره مهاجرت اثبات کند که قادر به رعایت آن شروط است در صدور ویزا مشکلی نخواهد بود. در صورتی که پذیرش مشروط به دوره زبان گرفته شده است باید دقیقا مشخص شود که در خصوص زبان انگلیسی متقاضی چه برنامه ای در دانشگاه وجود دارد.

 

هزینه مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

متقاضی تحصیل در کانادا باید بتواند هزینه های تحصیل در کانادا را برای سال اول فراهم نماید. مثلا اگر شهریه متقاضی برای هر سال ۱۵ هزار دلار است، وی باید این مبلغ را به همراه هزینه مربوط به زندگی مربوط به سال اول از طریق حساب بانکی خود یا اسپانسر خود به سفارت اثبات کند. تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادا بسیار پر اهیمت بوده و در صورتی که متقاضی نتواند آن را اثبات نماید، افیسر ویزای تحصیلی او را مردود خواهد کرد.

 

جواب ویزای تحصیلی کانادا

این جواب معمولا به صورت آنلان تا ۹ هفته پس از انگشت نگاری در دفاتر مربوط به سفارت کانادا خواهد آمد. در صورت مثبت بودن جواب باید متقاضی یا نماینده او پاسپورت خود را به سفارت کانادا در آنکارا ارایه دهد تا ویزا را در پاسپورت او مهر کنند.

 

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

اگربا درخواست ویزای تحصیل در کانادای شما موافقت نشود نامه ای صادر خواهد شد که درآن دلیل یا دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را اعلام خواهند کرد. معمولا دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر است:

  • منبع مالی کافی وجود نداشته
  • هدف از تحصیل برای آفیسر قانع کننده نبوده و دلایل کافی برای بازگشت با کشور مورد نظر وجود نداشته
  • دوره تحصیلی مورد نظر
  • اشکال در بستن فایل ویزا و فرم های ویزای تحصیلی
  • برنامه تحصیلی نامناسب

اگر در اخذ ویزای تحصیلی کانادا موفق نشده اید، با مشاورین رسمی ویزا موندیال تماس بگیرید تا شما را راهنمائی کنند.

 

کارهایی که قبل از سفر باید انجام بدهید 

  • پذیرش خود را اکسپت کنید
  • تاریخ اعتبار پاسپورت شما حداقل ۶ ماه باشد.
  • خرید بلیط (ترجیحا بلیط رفت و برگشت باشد)
  • بیمه مسافرتی – اختیاری – (بیمه تحصیلی را در کانادا تهیه خواهید کرد ولی بیمه مسافرتی برای مسیر میباشد)
  • رزرو محل اقامت در کانادا
  • پیش بینی پیکاپ از فرودگاه
  • همراه داشتن پول نقد با رسیدی که نشان دهد در بانک کانادایی پول دارید. 
  • وزن چمدان ها را چک کنید
  • مدارک زیر را مرتب کنید و روی مدارک یک برگه حاوی آدرس و شماره تماس خود بگذارید تا در صورت گم شدن برای شما ارسال شود. این مدارک را به همراه داشته باشید: پاسپورت، بلیط ها، بیمه مسافرتی، نامه پذیرش دانشگاه، نامه CAQ (برای استان کبک)،  نامه ویزای کانادا،  نامه بانکی که موجودی حساب شما را نشان دهد، نسخه برای هر دارویی که همراه دارید، کپی مدارک تحصیلی، چک کردن مواد خوراکی غیر مجاز برای آوردن به کانادا، اگر بیش از ۱۰ هزار دلار میآورید باید محل کسب آنرا اثبات کنید.
  • در فرودگاه SIN NUMBER را میتوانید از دفتر Service Canada دریافت کنید.
  • پس از ورود به کانادا بیمه درمانی خریداری کنید. این بیمه را میتوانید از مراکز خدمات دانشجویی در محل دانشگاه خود یا از آژانس های بیمه خریداری کنید. ویزا موندیال در این زمینه بهترین شرکت های بیمه درمانی را به شما معرفی خواهد کرد.
  • اگر پس از ورود دچار شوک فرهنگی شدید نگران نباشید، طبیعی است. اگر به کانادا آمده اید و در شرایط بحرانی قرار گرفتید فوری با شماره ۹۱۱ تماس بگیرید. اطلاعات بیشتر در این زمینه و راهکارهای مفید

 

چک لیست پیش از ورود به کانادا (پس از ویزا)

  • پاسپورت معتبر
  • نامه تائیدیه استادی پرمیت که معولا روی اکانت ویزای شما خواهد آمد.
  • ویزای کوتاه مدت کانادا که در پاسپورت شما مهر شده است
  • نامه پذیرش
  • نامه CAQ برای متقاضیان کبک
  • پول یا سند بانکی که نشان دهد شما حداقل هزینه لازم برای زندگی در کانادا را به همراه دارید. این مبلغ اگر بیش از ۱۰ هزار دلار باشد باید حتما به آفیسر توضیح داده شود. سعی کنید حداقل ۵۰۰۰ دلار پول نقد به همراه داشته باشید.

 

 

 

اطلاعات اختصاصی مربوط به تحصیل در هر استان کانادا 

 

(روی استان مورد نظر کلیک کنید)

canada Placeholder
canada

(روی استان مورد نظر کلیک کنید)

کانال تلگرام ویزا موندیال