کار همزمان با تحصیل در کانادا

ویزا موندیال

کار حین تحصیل در کانادا

انواع کار در دوران دانشجویی در کانادا یا همان کار همزمان با تحصیل در کانادا به شرح زیر است:

On campus کار دانشجویی در محیط دانشگاه

اگر دانشجوی تمام وقت هستید و دارای ویزای معتبر تحصیلی، میتوانید درهمان دانشگاه که پذیرفته شدید کار کنید و نیازی به مجوز کار ندارید.  برای  کار دانشجویی کانادا باید SIN NIMBER داشته باشید، اگر ندارید از ینجا اقدام کنید. دقت کنید که پس از شروع کار در کانادا فقط ۳ روز مهلت دارید که این شماره را به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کنید. اقدام برای دریافت این شماره رایگان است. اگر یکی از این عبارات زیر را روی ویزای دانشجویی شما نوشته نشده است ازینجا برای درخواست SIN اقدام کنید.

May accept employment on the campus of the institution at which registered in full-time studies

May accept employment on or off campus if meeting eligibility criteria as per R186(f), (v) or (w). Must cease working if no longer meeting these criteria

 

Off campus کار دانشجویی در خارج از محیط دانشگاه

از تاریخ ۱ جون ۲۰۱۴ اگر دانشجوی تمام وقت باشید و دارای ویزای تحصیلی معتبر، میتوانید هفته ای ۲۰ ساعت درزمان هایی دانشجویی و نامحدود در زمان هایی که دانشگاه تعطیل است کار دانشجویی در کانادا کنید. برای کارکردن باید SIN NIMBER داشته باشید، اگر ندارید از ینجا اقدام کنید. نیازی به مجوز کار نیز نخواهید داشت.

 

نکته مهم:‌ برای کار کردن بدون دریافت ویزای کار،  دقت کنید که روی  روادید تحصیلی کانادای شما یکی از دو عبارت زیر وجود داشته باشد:

May work 20 hrs per week off-campus or full-time during regular breaks if meeting criteria outlined in section186(v) of IRPR

May accept employment on or off campus if meeting eligibility criteria as per R186(f), (v) or (w). Must cease working if no longer meeting these criteria

اگرهیچ کدام از این عبارات وجود نداشت برای دریافت SIN از اینجا اقدام کنید. فراموش نکنید که مشاورین ویزا موندیال آماده کمک به شما هستند.

اگر روی ویزای شما این عبارت وجود داشته باشد اجازه کار ندارید:

This permit does not permit the holder to engage in off campus employment in Canada

در این حالت اگر موسسه یا دانشگاه خود را پس از ورود به کانادا تغییر دادید و شرایط تغییر کرد برای اعلام از اینجا اقدام کنید و هزینه لازم را بپردازید. نیاز به کمک دارید؟ کلیک کنید.

 

کار بعنوان کارآموز در کانادا co–op student or intern

برای واجد شرایط بودن میبایست:

  • ویزای تحصیلی معتبر داشته باشید
  • کارورزی باید جز برنامه تحصیلی شما باشد.
  • استخدام شما باید بخشی حیاتی از دوره در موسسات آموزشی معتبر در کانادا بوده و نامه تاییدیه از موسسه داشته باشید.
  • دوره کارورزی نباید بیشتر از ۵۰٪ دوره تحصیلی باشد.

 

کار همسر دانشجو در کانادا

مادامی که شرایط تحصیلی متقاضی اصلی سرجای خود باشد و ویزای تحصیلی او معتبر، همسر متقاضی اصلی با داشتن ویزای کاری میتواند به طور نامحدود در کشور کانادا کار کند. در این خصوص نیازی به دریافت ویزا یا اجازه یا اعلام جداگانه نمیباشد. بدیهی است برای کار در کانادا باید SIN دریافت شود.برای دریافت آن از اینجا اقدام کنید.

 

دوره های غیر مجاز برای کار در کانادا

اگر در دوره های غیراز دوره های زیر تحصیل میکنید اجازه کار همزمان با تحصیل در کانادا را با حفظ شرایط خاصی خواهید داشت. قانون کار کانادا، کارفرمایان را مجاب میکند تا از نظر دستمزد حداقل را رعایت کنند. در دوره های زیر اجازه کار حین تحصیل وجود ندارد

  • دوره های پاره وقت
  • دوره دبیرستان
  • دوره های زبان
  • دوره های پیش نیاز general interest or preparatory courses

 

یافتن شغل در کانادا پس از تحصیل و نکاتی برای دانشجویان بین المللی

 

لینک های مفید برای کار در کانادا

مهاجرت از طریق نیروی کار ماهر به کبک

مهاجرت از طریق نیروی کار ماهر به فدرال ( اکسپرس اینتری)

 

 

 

اطلاعات اختصاصی مربوط به تحصیل در هر استان کانادا 

 

(روی استان مورد نظر کلیک کنید)

canada Placeholder
canada

(روی استان مورد نظر کلیک کنید)

کانال تلگرام ویزا موندیال
اینستاگرام ویزا موندیال
Instagram