دوره های تحصیلی در کانادا

دوره های تحصیلی کانادا

مقاطع تحصیلی در کشور کانادا

تحصیل در کانادا برای دانشجویان بین المللی از دبستان تا دوره‌های دانشگاهی و دوره های زبان امکان پذیر است. کشور کانادا یکی از پیشگامان گروه G8 از نظر سرانه سرمایه گذاری در زمینه تحصیلات و ارائه بورسیه تحصیلی می‌باشد، که این منجر به کیفیت بالای موسسات و آموزشگاه‌های کانادا شده است. بر اساس آمار اداره مهاجرت کانادا، هر ساله بیش از ۱۵۰ هزار دانشجو از کشورهای مختلف برای ادامه تحصیل در بیش از ۱۰ هزار رشته دانشگاهی به کانادا می‌آیند. تحصیل در کانادا به زبان انگلیسی و زبان فرانسوی ممکن می‌باشد.

 

 

دوره کالج در کانادا

دوره های کالج دوره هایی هستند که بیشتر روی مهارت های کاربردی و مربوط به بازار کار تمرکز دارند. این دوره ها در کشور کانادا بسیار پر استقبال بوده و شمار زیادی از دانشجویان کانادایی و بین المللی در این دوره ها تحصیل میکنند. شرایط ورود به دوره های کالج در کانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر بوده ولی دریافت ویزای دانشجویی از طریق ثبت نام در کالج کانادایی کمی پر ریسک بوده و باید تمامی حوانب را سنجیده و سپس عمل کنید. ویزا موندیال نماینده تمامی کالج های کانادا بوده و در خصوص اخذ ویزای تحصیلی از طریق کالج های کانادا کاملا تخصصی عمل میکند. انتخاب نوع دوره و نوع کالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصیل در کانادا بسیار حائز اهیمت میباشد.

  

دوره پری بچلر یا همان مقدماتی لیسانس در کانادا Bachelor’s

دوره پری بچلر درکانادا مخصوص متقاضیانی است که قصد ورود به دوره لیسانس را دارند ولی از نظر آکادمیک و زبان در دوره لیسانس پذیرفته نشده اند.

پیش نیاز اخذ پذیرش کالج در کانادا: داشتن مدرک دیپلم، داشتن مدرک آیلتس ۵

 

دوره لیسانس در کانادا Bachelor’s

دوره لیسانس در کانادا یا همان undergraduate degree در تمامی استان ها به جز استان کبک پس از سال ۱۲ دبیرستان آغاز میشود. دوره لیسانس در کانادا معمولا ۴ سال طول میکشد.  در استان کبک پس سال ۱۱ دبیرستان، دانشجو میتواند وارد دوره کالج شود یا در دوره پیش دانشگاهی دو ساله شرکت کرده و سپس وارد دوره لیسانس ۳ ساله شود. نام های اختصاری دوره های لیسانس را در زیر ببینید.

پیش نیازاخذ پذیرش لیسانس در کانادا: داشتن مدرک پیش دانشگاهی ( ۱۲ ساله ) ، داشتن مدرک آیلتس ۶

 

دوره پری مستر در کانادا Pre-master

دوره پری مستر درکانادا مخصوص متقاضیانی است که قصد ورود به دوره مستر را دارند ولی از نظر آکادمیک و زبان در دوره مستر پذیرفته نشده اند. برای برخی از رشته ها مانند حقوق، شرکت در دوره های پری مستر برای ادامه تحصیل در دوره فوق لیسانس بسیار رایج است. در گروه رشته های مهندسی نیز، برخی از دانشگاه ها برای ادمیشن دوره فوق لیسانس نیاز به نمره آزمون جی آر ای یا جی مت  دارند، ولی با شرکت در دوره پری مستر و ارائه کارنامه آن، دانشگاه متقاضی را بدون مدرک جی آر ای یا جی مت میپذیرد.

پیش نیاز اخذ پذیرش پری مستر در کانادا: داشتن مدرک لیسانس با معدل بالای ۱۴، داشتن مدرک آیلتس ۵.۵

 

دوره فوق لیسانس در کانادا Master’s

دوره فوق لیسانس در کانادا یا همان‌ graduate degree معمولا ۱ تا ۲ سال بوده و به صورت ریسرچ یا کورس ارائه میشود. در دوره های course-based دانشجو با شرکت در کلاس و گذراندن واحد های درسی مدرک فوق لیسانس خود را دریافت میکند. در دوره های فوق لیسانس research-based دانشجو باید با کمک استاد راهنمای خود بر روی موضوعی تحقیق کرده و پایان نامه ارائه بدهد. برخی از دوره های مستر نیز ترکیبی بوده و شامل کورس و ریسرچ میشوند. دوره های مستر با ریسرچ در بسیاری از موارد توسط دانشگاه یا استاد راهنما فاند میشودند و نوعی از بورسیه ی تحصیلی کانادا را دریافت میکنند.

برخی از دوره های مستر این امکان را به متقاضی میدهند که به صورت مستقیم در مقطع دکتری دوره ادامه پیدا کند. برای دریافت اطلاعات کامل شرایط تحصیل در کانادا با مشاورین ویزا موندیال تماس بگیرید.

پیش نیازاخذ پذیرش فوق لیسانس در کانادا: داشتن مدرک لیسانس با معدل بالای ۱۴، داشتن مدرک آیلتس ۶ یا ۶.۵

 

دوره دکتری در کانادا Doctoral degree 

دوره دکتری در کانادا ۳ تا ۵ سال طول میکشد. در دوره دکترای کانادا دانشجو باید یک پروژه را دنبال کند. بیشتر این پروژه ها توسط شرکت های بزرگ اسپانسر شده هستند و به همین دلیل بیشتر پروفسورها در دوره دکتری به دانشجویان فاند یا کمک تحصیلی اعطا میکنند. این فاند ها گاها شهریه دانشجو را پوشش داده و گاها مبلغی اضافه بر آن نیز به دانشجو داده میشود تا هزینه های زندگی او نیز پوشش داده شود. دوره دکتری در کانادا دارای کورس نیز میباشد.

پیش نیاز اخذ پذیرش دکترا در کانادا: داشتن مدرک لیسانس و  فوق لیسانس با معدل بالای ۱۴، داشتن مدرک آیلتس ۶ یا ۶.۵. در برخی رشته های مهندسی بدون مدرک زبان کار را میتوان آغاز کرد. پذیرش دوره دکتری در کانادا نیازمند رزومه علمی قوی میباشد. در صورتی که سطح زبان انگلیسی و فرانسوی ضعیف دارید و رزومه علمی مناسبی ندارید، امکان پذیرش دوره دکتری در کانادا برای شما وجود نخواهد داشت. 

 

دوره دیپلما در کانادا graduate diploma

این دوره ها برای متقاضیانی است که مدرک لیسانس را دارند ولی در دوره فوق لیسانس تمایلی به انجام تز یا پایان نامه ندارند و همچنین در دوره فوق لیسانس تمایلی به انجام کارورزی نیز نداشته باشند. این دوره معمولا متشکل از ۳۰ واحد درسی است که در پایان این امکان را به متقاضی میدهد که مدرک Graduate Diploma را دریافت کند. متقاضیانی که قصد دریافت فوق لیسانس را پس از این دوره دارند معمولا میتوانند با گذراندن ۱۵ واحد دیگر مدرک فوق لیسانس را دریافت کنند.

پیش نیازاخذ پذیرش دیپلما در کانادا: داشتن مدرک لیسانس ، داشتن مدرک آیلتس ۶ 

 

دوره پست بک در کانادا ( لیسانس پیشرفته ) post bac

دوره های (Post-Baccalaureate Diploma) (PBD or “post-bac”) در کانادا به دوره هایی گفته میشود که متقاضیان دارای مدرک undergraduate یا همان لیسانس میتوانند وارد این دوره شوند تا مهارت های زبان انگلیسی و مهارت کاری خود را به صورت عملی ارتقا دهند. این دوره ها در کانادا معمولا شامل ۸ ماه دوره تئوری و ۸ ماه دوره کارورزی در شرکت ها یا کارخانه ها بوده و به متقاضیانی که در دوره لیسانس فارغ التحصیل شده اند شانس خوبی برای استخدام شدن میدهد.

پیش نیازاخذ پذیرش پست بک در کانادا: داشتن مدرک لیسانس ، داشتن مدرک آیلتس ۶ 

 

 

دوره سرتیفیکیت در کانادا Certificate Programs

مدرک سرتیفیکیت در کانادا معمولا با گذراندن ۳۰ واحد درسی در کالج یا دانشگاه دریافت میشود. این دوره ها پیش نیاز های کمی دارند و ورود به آنها نسبتا ساده میباشد. دانشجویان بین المللی با ثبت نام در این دوره ها شانس بالایی برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا ندارند. طول این دوره ها معمولا یک سال است. برای ورود به این دوره باید دیپلم دبیرستان را داشته باشید.

پیش نیازاخذ پذیرش سرتیفیکیت در کانادا: داشتن مدرک پیش دانشگاهی ، ( نکته: اخذ ویزای دانشجویی کانادا برای متقاضیان عزیز ایرانی مشکل میباشد)

 

دوره دیپلما در کانادا Diploma Programs

مدرک دیپلما در کانادا ( متفاوت از دیپلم دبیرستان)  معمولا با گذراندن ۳۰ واحد درسی در کالج یا دانشگاه دریافت میشود. این دوره ها پیش نیاز های کمی دارند و ورود به آنها نسبتا ساده میباشد. دانشجویان بین المللی با ثبت نام در این دوره ها شانس بالایی برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا ندارند. طول این دوره ها معمولا دو سال است و برای ورود به آنها نیاز به ارائه مدرک دیپلم دبیرستان وجود دارد. شانس متقاضیان برای دریافت ویزای تحصیلی با شرکت در این دوره ها مناسب است و مشاورین ویزا موندیال در این زمینه میتوانند متقاضیان را راهنمایی کنند. 

پیش نیازاخذ پذیرش دیپلما در کانادا: داشتن مدرک پیش دانشگاهی ،    ( نکته: اخذ ویزای دانشجویی کانادا برای متقاضیان عزیز ایرانی مشکل میباشد)

 

دوره ترکیبی در کانادا Collaborative & Joint Degree Programs

این دوره ها با همکاری کالج و دانشگاه ارائه میشوند. متقاضی برخی دروس را در کالج و برخی دیگر را در دانشگاه میگذارند.

پیش نیاز دوره: داشتن مدرک پیش دانشگاهی ،      

 

دوره کو آپ در کانادا Co-op Programs

دوره ه های کو آپ در کانادا، دوره هایی هستند که متقاضی در حین تحصیل در شرکت ها میگذارند و معمولا برای آن به دانشجو حقوق پرداخت میشود. برخی از دانشگاه ها این دوره ها را الزامی کرده اند.

پیش نیازاخذ پذیرش کو-آپ در کانادا: داشتن مدرک پیش دانشگاهی ، 

 

دوره کارورزی در کانادا Apprenticeship Programs

دوره های کارورزی در کانادا معمولا یا در حین تحصیل دانشجو هستند و یا در پایان تحصیل او. این دوره ها گاهی به صورت اختیاری و گاهی به صورت الزامی و جزیی از دوره اصلی ارائه میشوند.  

پیش نیاز دوره: داشتن مدرک پیش دانشگاهی ، ( نکته: اخذ ویزای دانشجویی کانادا برای متقاضیان عزیز ایرانی مشکل میباشد)

 

اطلاعات اختصاصی مربوط به تحصیل در هر استان کانادا 

 

(روی استان مورد نظر کلیک کنید)

canada Placeholder
canada

(روی استان مورد نظر کلیک کنید)

کانال تلگرام ویزا موندیال