ویزای دانشجویی آلمان

ویزای دانشجویی آلمان

اولین قدم برای تحصیل در آلمان، گرفتن پذیرش از کالج یا دانشگاه یا موسسات زبان آلمان است اما داشتن نامه پذیرش از یک دانشگاه به منزله اجازه ی تحصیل در آلمان نیست، بلکه پس از آن، دانشجو باید برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدام نماید و تمامی شرایط اخذ ویزا تحصیلی المان را داشته باشد. شرایط ویزای تحصیلی المان به صورت کامل در این صفحه آورده شده است.

دانشجویانی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستند، باید برای تحصیل در آلمان از طریق سفارتخانه های آلمان در کشور خود، جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدام نمایند. توجه به این نکته ضروریست که با سایر ویزاها مانند ویزای توریستی آلمان، اجازه تحصیل به شما داده نمی‌شود و همچنین ویزای توریستی و ویزای شنگن قابل تبدیل به ویزای تحصیلی نیست.

بعد از اینکه برای تحصیل در آلمان از یک کالج یا دانشگاه آلمانی، پذیرش گرفتید، باید نسبت به رزرو وقت مصاحبه در سفارت آلمان در تهران واقع در خیابان فردوسی اقدام نمایید. رزرو وقت درخواست ویزای تحصیلی آلمان فقط به صورت آنلاین و از طریق سایت سفارت آلمان امکانپذیر است. گرفتن وقت سفارت آلمان یکی از کارهایی است که باید با دقت و برنامه ریزی قبلی انجام شود، زیرا تعداد متقاضیان ایرانی ویزای تحصیلی آلمان بسیار زیاد است و شما باید بر اساس نکات زیر، در یک زمان بندی صحیح، نسبت به رزرو وقت سفارت آلمان اقدام نمایید.

اول: تاریخ شروع کلاس هایتان در آلمان

دوم: در نظر گرفتن ۸ هفته از روز مصاحبه تا روز دریافت روادید تحصیلی آلمان

برای اینکه سفارت آلمان به شما ویزا بدهد، حتما باید از یک کالج و یا یک دانشگاه پذیرش داشته باشید. منظور از کالج، نهاد های دولتی وابسته به دانشگاه هاست که وظیفه آموزش زبان آلمانی و دروس پایه مانند ریاضی و فیزیک را به دانشجویان خارجی دارند. در واقع منظور آموزشگاه ها و مدارس زبان آلمانی نیست. زیرا اگر شما صرفا قصد یادگیری زبان آلمانی را از ابتدا در آلمان داشته باشید و مستقیم از ایران درخواست میدهید، سفارت آلمان به شما ویزای تحصیلی آلمان را نمی‌دهد.

ویزای دانشجویی آلمان در ابتدا ۳ ماه اعتبار دارد که متقاضی پس از ورود به خاک آلمان میبایست با مراجعه به اداره امور اتباع خارجه (Ausländerbehörde) شهر خود نسبت به تمدید یک الی ۲ ساله ویزای تحصیلی آلمان خود اقدام کند.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان 

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه و دو کپی از آن
  • پذیرش تحصیلی
  • گواهی پایان دوره سه سال متوسطه (به همراه ترجمه)
  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه)
  • گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه)
  • فرم پرشده ی درخواست ویزا
  • عکس رنگی پاسپورتی
  • شناسنامه و دو کپی از آن
  • گواهی پشتیبانی مالی: این گواهی به دو صورت قابل ارایه است. یکی ارایه گواهی تمکن مالی به ارزش ۸۶۰۰ یورو و یا ارایه گواهی ضمانت و پشتیبانی توسط یکی از وابستگان متقاضی که ساکن آلمان میباشد.
  • مدارک سوابق شغلی (در صورت وجود)
  • هزینه ی صدور روادید (۶۰ یورو) تحصیل در آلمان
  • انگیزه نامه
  • زندگی نامه

لیست کامل مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی آلمان را از مشاورین ویزا موندیال دریافت کنید.

 

بر خلاف آن چیزی که در ذهن بسیاری از دانشجویان ایرانی میگذرد، انجام مصاحبه در سفارت آلمان به منظور دریافت ویزای تحصیلی آلمان بسیار راحت است. متقاضیان ویزای تحصیلی آلمان روزها و چه بسا چند دقیقه قبل از نوبت مصاحبه خود، دچار استرس میشوند. یکی از دلایل این استرس این است که فکر میکنند باید هنگام مصاحبه، زبان آلمانی و یا زبان انگلیسی را مانند زبان مادری خود صحبت کنند و در یک زمان ۶۰ دقیقه ای خود را معرفی کنند و از دلایل و انگیزه های خود برای تحصیل در آلمان صحبت کنند. در صورتی که به واقع اصلا این چنین نیست. شما در کل به زحمت ۵ الی ۱۰ دقیقه به صورت مستقیم با آفیسر سفارت آلمان رو به رو خواهید شد که بخش اعظمی از این زمان صرف تحویل مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان صرف میشود. مابقی آن هم در حدود ۳-۴ دقیقه صرف معرفی مختصری از خود و دلیل و انگیزه تان از تحصیل در آلمان صرف میشود.

کارمندان سفارت شرایط متقاضی روادید تحصیلی آلمان را به طور کامل درک میکنند و اصلا انتظار ندارند شما بدون غلط و خیلی روان به زبان آلمانی و یا انگلیسی با وی صحبت کنید.

این را توجه کنید که اگر قصد تحصیل به زبان آلمانی در المان را دارید، باید مصاحبه با کارمند سفارت به زبان آلمانی و اگر قصد تحصیل به زبان انگلیسی در المان را دارید، باید مصاحبه به زبان انگلیسی انجام شود. البته که بهتر است قبل از روز مصاحبه، جملاتی در مورد خودتان، چند تا خواهر و برادر دارید، شغل پدر و مادرتان چیست، اینکه در ایران چه خوانده اید و چرا میخواهید برای ادامه تحصیل به آلمان بروید آماده کنید. اما حتی اگر نتوانستید آنطور که شاید و باید، به روانی مصاحبه کنید، اصلا نگران نباشید، زیرا کارمندان سفارت شرایط متقاضی را درک میکنند و او شما را به خاطر چند اشتباه گرامری در طول مصاحبه ریجکت نمی‌کنند. هر چند شما باید همیشه تلاش کنید از نظر دانش زبان آلمانی و یا انگلیسی در بهترین شرایط ممکن باشید.

 

مدرک زبان مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

اگر هم قرار است در آلمان به زبان انگلیسی تحصیل کنید، باید دارای مدرک IELTS با نمره حداقل ۶ و یا TOEFL با نمره ۸۰ الی ۱۲۰ باشید. البته نمره دقیق مدارک زبان انگلیسی را دانشگاه تایید میکند و ملاک سفارت آلمان هم نمره مورد نیاز دانشگاهیست که شما قرار است در آن تحصیل کنید.

اخذ ویزای تحصیلی آلمان دارای جزئیات فراوانی میباشد. مشاورین ویزا موندیال با حضور در کشور آلمان و به روز رسانی دائم اطلاعات خود آمادگی کامل برای ساپورت شما عزیزان را دارند و تجربه انجام و اخذ ویزاهای بیشمار آلمان پشتیبان و گارانتی مطمئن این شرکت میباشد. ویزا موندیال با موفقیت در بیش از ۹۰٪ پرونده های موکلین در ویزای تحصیلی آلمان پس از بررسی پرونده شما آمادگی همکاری به صورت اخذ تضمینی ویزا را دارد.

کانال تلگرام ویزا موندیال