مهاجرت کاری نوا اسکوشیا

ویزا موندیال

Nova-Scotia

 

استان نوا اسکوشیا روش جدیدی برای مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۱۵ اعلام کرده است که جایگزین روش قبلی اعلام شده در سال ۲۰۱۴ خواهد شد. در این روش که ‘Nova Scotia Demand: Express Entry’ نامیده شده است در سال ۲۰۱۵ به تعداد ۱۰۵۰ مهاجر جدید را خواهد پذیرفت. مهاجرین باید از نظر مهارتی در سطح بالا بوده و در گروه کاری A یا B یا 0 باشند و تحصیلات بالای دیپلم داشته و تمایل خود را برای اقدامت در نوا اسکوشیا نشان دهند. استان نوا اسکوشیا در این روش از سیستم اکسپرس اینتری مهاجرین مورد نظر خود را انتخاب خواهد کرد. هدف از ایجاد این طرح جذب سریع مهاجرین جهت کمک به نیروی کار این استان ذکر شده است.

چندین دهه است که دولت کانادا و استان های آن به تفکیک، مهاجران تمامی کشورها را با آغوش باز پذیرفته و به آنها خوش آمد میگویند. استان نوا اسکوشیا (اسکاتلند نو) نیز از این دایره مستثنی نیست. نتیجه آن جمعیتی است با مذاهب، نژادها و فرهنگ های گوناگون که در کنار یکدیگر زندگی می کنند و برای تحصیل، کار، و بزرگ کردن فرزندانشان این استان را انتخاب می کنند.

نوا اسکوشیا به عنوان دومین استان کوچک کانادا، بعد از پرینس ادوارد، در سواحل شرقی کانادا و در حاشیه اقیانوس اطلس واقع شده و در کنار استان هایی مانند “برنز ویک” و “پرینس ادوارد”، مجموعه بندر های شرق کانادا را شکل میدهند که موسوم به “مریتایم کانادا” هستند.
آب و هوای نوا اسکوشیا با وجود اینکه کنار اقیانوس است، سرد می باشد که خشکی آن به دلیل مجاورت با اقیانوس اندکی تعدیل میشود. جمعیت آن کمتر از یک میلیون نفر و زبان اکثریت متکلمین آن انگلیسی و درصد کمی هم فرانسه می باشد.

NS PNP: برنامه نیروی کار متخصص استان نوا اسکوشیا

طبق آخرین اخبار مهاجرت به کانادا، استان “نوااسکوشیا” موقعیت جذب مهاجر از طریق نیروی کار متخصص (اسکیلد وورکر را به نام طرح (Nova Scotia Provincial Nominee Program (NS PNP اعلام کرده است که این برنامه ورود نسبتاً سریع به کانادا را برای افراد واجد شرایط با مهارت های مختلف که مایل به زندگی در نوا اسکوشیا و اقامت دائم در کانادا هستند فراهم می کنند این تغییر در برنامه NS PNP، از 6 مارس اعلام شده که اطلاعات بیشتر در بخش های زیر آمده است.

از دیگر شرایط مورد نیاز برای اقدام در این پروژه ، سطح زبانی مورد نیاز است که زبان های انگلیسی یا فرانسه را شامل می‌شود. حداقل نمره آیلتس، 5 و TEF, … می باشد.

Nova Scotia-language

ضمنا سن متقاضیان نباید زیر 21 و بالای 55 باشد.

متقاضیان نیاز به پیشنهاد شغلی معتبر (Job-Offer) ندارند. بلکه کافیست که سابقه شغلی خود را در حداقل دو سال کار تمام وقت طی پنج سال اخیر، در یکی از رشته های زیر ارائه دهند:

• Systems Testing Technicians:  تکنسین آزمایشگر سیستم ها
• Registered Nurses: پرستار
• Mechanical Engineering Technologists and technicians: تکنسین ها و تکنولوژیست های مکانیک
• Electrical and Electronics Technologists and Technicians: تکنسین ها و تکنولوژیست های برق و الکترونیک
• Managers in Health Care: مدیران بهداشت و درمان

• Computer Engineers: مهندسین کامپیوتر

• Licensed Practical Nurses: پرستاران کمکی
• Electrical and Electronics Engineers: مهندسین برق و الکترونیک
• Mechanical Engineers: مهندسین مکانیک

• Civil Engineers: مهندس عمران
• Specialist Physicians: پزشک متخصص
• General Practitioners and Family Physicians: پزشک عمومی و پزشک خانواده

• Dentists: دندانپزشک

• Pharmacists: داروساز

• Financial Auditors and Accountants: حسابرس مالی و حسابدار
• Software Engineers and Designers: طراح و مهندس نرم افزار
• Medical Laboratory Technologists and Pathologists’ Assistants: تکنیسین آزمایشگاه پزشکی و دستیار پاتولوژیست

• Audiologists and Speech-Language شنوا سنج و گفتار سنج
• Pathologists

• Physiotherapists فیزیوتراپ

• Occupational Therapists درمانگران شغلی

• Respiratory Therapists, Clinical: درمانگران تنفسی و تکنسین های کاردیولوژی
• Perfusionists and Cardiopulmonary
• Technologists

• متخصص رادیو درمانی

• Medical Radiation Technologists

• Medical Sonographers: سونوگراف های پزشکی

• Other Technical Occupations in
• Therapy and Assessment: تکنسین های کار درماتی – سایر کارهای درمانی و ارزیابی

• Psychologists: روانپزشکان

• Early Childhood Educators and: مربیان کودکان
• Assistants

• Information Systems Analysts and Consultants: مشاوران و تحلیلگران سیستم های اطلاعاتی
• Welders and Related Machine Operators: جوشکار

• Machinists and Machining and Tooling Inspectors: مکانیک ها و بازرسان ابزار ماشین و تراشکار ها

• Industrial Electricians: برقکار صنعتی
• Supervisors, Other Mechanical and Metal Products Manufacturing: ناظرین تولید محصولات فلزی و مکانیکی

• Crane Operators: اپراتور جرثقیل

• Heavy-Duty Equipment Mechanics: مکانیک ماشین های سنگین

• Automotive Service Technicians, Truck and Bus Mechanics and Mechanical Repairers: تکنسین خدمات خودرو، کامیون و اتوبوس و تعمیر های  مکانیکی

• Restaurant and Food Service Managers: مدیران غذا و نوشابه

• Retail Trade Managers: مدیر فروشگاه هاب زنجیره ای

• Other Financial Officers: سایر مدیران مالی

• Database Analysts and Data Administrators: آنالیز گران اطلاعات

• Computer Programmers and Interactive Media Developers: برنامه نویسان کامپیوتر

• Chefs: آشپزها

• Cooks: سر آشپزها

• Contractors and Supervisors, Metal Forming, Shaping and Erecting Trades: ناظرین فرم دادن فلزات

در حال حاضر این برنامه مهاجرتی  فعال نمیباشد.

برنامه مهاجرتی استان نوا اسکوشیا از طریق نیروی کار ماهر، که از 6 مارس امسال شروع شده، توجه زیادی را به خود جلب کرده. زیرا که شرایط نسبتا ساده آن باعث جذب افراد زیادی از سراسر دنیا شده است. به همین دلیل اداره مهاجرت نوا اسکوشیا اطلاعات بیشتری را درباره جزئیات این برنامه مهاجرتی منتشر کرده است که به شرح زیر میباشد:

آیا سقف تعداد خاصی در نظر گرفته شده؟
باید گفت که اداره مهاجرت نوا اسکوشیا همچنان در حال پذیرش مدارک متقاضیان است. اگرچه برای امسال فقط 150 نفر پذیرفته خواهند شد و گواهی کاندیدای استانی (Provintial Nomination Certificate) دریافت خواهند کرد.

پس از پر شدن ظرفیت 150 نفری، چه اتفاقی برای بقیه متقاضیان خواهد افتاد؟
افراد میتوانند از پرونده خود انصراف دهند یا در صورت تمایل پرونده خود را در نوبت برای برنامه های اسکیلد ورکر سال بعد نگه دارند.

چه مدت زمان طول میکشد تا افراد مطلع شوند که آیا پرونده آنها پذیرفته شده یا نه؟
بدلیل حجم بسیار بالای مدارک متقاضیان، اداره مهاجرت نوا اسکوشیا پیش بینی میکند که چیزی حدود بیش از سه ماه طول میکشد تا مدارک بررسی شده و سپس نامه “پری اسکرینینگ یا پیش بررسی” برای شخص صادر و فرستاده شود.

اگر متقاضی فراموش کرده باشد برخی از مدارک را ضمیمه کند و همراه سایر مدارک بفرستد چه اتفاقی می افتد؟ (نقص مدارک)
متاسفانه اداره مهاجرت نوا اسکوشیا پرونده های ناقص را از همان ابتدا نپذیرفته و اولویت را به پرونده های کامل میدهد.

آیا متقاضیانی که نمره مورد قبول آیلتس آکادمیک دارند، لازم است نمره آیلتس جنرال ارائه دهند؟
خیر. خوشبختانه الزامی در نوع نمره آیلتس وجود ندارد.

آیا متقاضیانی که قبلا از طریق استان دیگری در کانادا اقدام کرده اند، مجاز به اقدام از طریق استان نوا اسکوشیا هستند؟
بله این امکان وجود دارد. البته به شرط اینکه متقاضی تمامی شرایط موجه را از قصد و هدف خود جهت شرکت در برنامه مهاجرتی این استان داشته باشد و بدرستی اعلام کرده باشد.

رشته های اضافه شده به لیست اسکیلد ورکر:

مدارک خانوادگی (مشترک بین متقاضی اصلی – همسر و فرزندان)
1. تمامی پاسپورت هایی که در ده سال گذشته داشته اید. (ترجمه + مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه)
2. شناسنامه (ترجمه + مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه)
3. کارت سربازی ترجمه + مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه) (برای افراد ذکور بالای 18 سال)
4. سند ازدواج/طلاق (ترجمه + مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه)
5. عکس 6 قطعه (5/4*5/3) (از چانه تا بالای مو بایستی بین 3 تا سانت باشد.) لطفاً پشت عکس ها رو امضا فرموده و تاریخ گرفتن عکس را به میلادی بنویسید. عکس باید در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.
6. کد پستی، آدرس و تلفن محل های زندگی در 10 سال گذشته
7. در صورت داشتن فامیل درجه یک در کانادا مدارک مرتبط از مشاور سوال شود.

مدارک تحصیلی (مشترک بین متقاضی اصلی – همسر و فرزندان بالای 18 سال)

• ارزیابی مدارک تحصیلی در سازمان مورد نظر در کانادا
• مدارک دانشگاهی و ریز نمرات آنها (ترجمه+ مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه)
• مدرک پیش دانشگاهی (در صورت اخذ) (ترجمه+ مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه)
• مدرک دیپلم (ترجمه + مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه)
• سایر مدارک – کارتهای عضویت – دوره های مرتبط با کار یا رشته های تحصیلی مطابق با نظر مشاور (ترجمه رسمی یا غیر رسمی و گاهی برابر اصل لازم است که مطابق نظر مشاور انجام گیرد.)
• مدارک اخذ شده زبان خارجی ( فرانسه یا انگلیسی)

مدارک کاری (مشترک بین متقاضی و در صورت اشتغال به کار برای همسر و فرزندان)
1 – گواهی کارها (متناسب با نظر مشاور)
• لطفا سوابق شغلی خود را با ذکر نام و نشانی و تلفن محل کار و هم چنین خلاصه ای از شرح وظایف انجام شده در آن شرکت را برای هر کدام از کارها برای مشاور پرونده تان ارسال فرمایید.
• هر کدام از سابقه کارها توسط مشاورین برای شما ارسال خواهد شد. سپس نامه ارسال شده را به صورت تایید شده در سربرگ هر یک از شرکت ها چاپ کرده و برای ترجمه اقدام فرمایید.
• دقت کنید که جهت اخذ تأییدات مدارک نیاز به آگهی روزنامه رسمی شرکت دارید که باید اصل آنرا از شرکت و یا دفتر روزنامه رسمی دریافت کنید. اگر در شرکت های دولتی کار میکنید جهت تایید گواهی کار شرکت های دولتی نیازی به آگهی تاسیس نمی باشد.
2- سابقه بیمه
جهت اخذ سابقه بیمه پس از دریافت نامه تقاضا از دارالترجمه به اداره بیمه مراجعه فرمایید.
3- سه فیش حقوقی آخرین کار (در صورت نیاز)
4- قرارداد کاری (در صورت نیاز)

رزومه
تهیه با مشاوره وکیل

نامه عدم سو پیشینه (در صورت نیاز)
این نامه یک ماه اعتبار دارد

پلان زندگی
آماده کردن این مدرک بسیار تخصصی بوده و جز تعیین کننده ترین مدارک در ارزیابی متقاضیان می باشد.
مجموعه ویزا موندیال در تهیه این مدارک ئ آماده سازی این برنامه بسیار خرفه ای و کامل عمل نموده و برای تک تک موکلین این برنامه را به صورت جامع آماده می کند.

هزینه های دولت کانادا :
این پروسه هزینه قانونی اولیه ندارد
550 دلار هزینه قانونی فدرال
490 هزینه ویزا

توجه به نکات زیر ضروری می باشد:
• هزینه های دریافت شده توسط اداره مهاجرت گاهی تغییر می کند و موسسه در قبال این تغییرات مسئولیتی نمی پذیرد.)
• امکان پرداخت این هزینه ها با چک کانادایی و یا کارت اعتباری وجود دارد (در صورت پرداخت با کارت اعتباری، معمولا درصدی بابت مالیات از حساب کسر می شود، بنابراین موسسه این مبلغ را از موکلین دریافت خواهد کرد)
• لازم به ذکر است که در طول پروسه و مطابق با نیازهای جاری ممکن است مشاور پیشنهاد حذف یا اضافه مدارکی را ارائه نماید که در این زمینه از طرف موکل الزامی می باشد.
1- ترجمه کلیه مدارک می بایست به همراه تأییدات دادگستری و وزارت خارجه بوده و مهر برابر اصل و مهر مترجم به روی کلیه مدارک فارسی پیوست شده به مدارک انگلیسی باشد.

سایر مدارک
این مدارک توسط مشاور مهاجرت شما آماده خواهد شد و در صورت نیاز در مورد کسب اطلاعات در مورد این مدارک با شما تماس گرفته خواهد شد.

مهاجرت به استان کبک 

کانال تلگرام ویزا موندیال
اینستاگرام ویزا موندیال
Instagram