ویزای طولانی مدت دیدار خانواده

اخذ ویزا | ویزا موندیال

ویزای طولانی مدت دیدار خانواده

ویزای طولانی مدت بازدید خانواده یا همان سوپر ویزا این امکان را یه والدین مهاجر میدهد تا بتوانند با دریافت ویزای ۱۰ ساله کانادا در این مدت به این کشور رفت و آمد و در آن زندگی کنند. اولین سفر میتواند بدون خروج از کانادا به مدت ۲ سال باشد ولی سفرهای بعدی نمیتوانند بیش از ۶ ماه پیوسته باشند. این ویزا با ویزای توریستی کانادا تفاوت دارد.

 براساس سرشماری های انجام شده در کانادا نزدیک به 300,000 ایرانی در این کشور زندگی می کنند. البته آمارهای رسمی این تعداد را کمتر اعلام کرده اند. جمعیت زیاد ایرانی ها در این کشور باعث شده تا والدین یا پدربزرگ ها و مادربزرگ ها برای دیدن فرزندان و نوه های خود به این کشور مسافرت کنند. کشور کانادا نیز این امکان را برای این افراد فراهم کرده تا بتوانند ویزای موقتی بمنظور دیدار خانواده خود دریافت نمایند. این جمعیت همواره رو به رشد بوده و با تولد فرزندان ایرانیان مقیم کانادا و مهاجرت هرچه بیشتر ایرانیان به این کشور جمعیت ایرانیان کانادا نیز رو به افزایش می باشد.

در تاریخ 4 نوامبر 2011 اداره مهاجرت وقفه کوتاهی را در ویزاهای اسپانسری پدر و مادرها و پدربزرگ و مادربزرگ ها اعلام کرد و پس از آن وقفه، ویزای طولانی مدت دیدار فرزندان و نوه ها را معرفی کرد. این نوع ویزا اقامت طولانی مدت تری را برای افرادی که می خواهند فرزندان و نوه های خود را ببینند فراهم می کنند. این نوع ویزا تا 2 سال امکان ماندن در کانادا را برای دارندگان آن فراهم می کند.

مقدمه
کانادا با مساحت 9984670 کیلومتر مربع، دومین کشور وسیع جهان است. در این کشور پهناور تنها در حدود چهل میلیون نفر زندگی می کنند، در نتیجه تراکم جمعیت در کانادا کم و فاصله شهرها از یکدیگر نسبتاً زیاد است. کانادا، شمالی ترین کشور قاره آمریکاست و تنها یک همسایه (ایالت متحده آمریکا) دارد. سرما در شمال این کشور، در بخش جنوبی و مجاور مرزهای آمریکا، مستقر شوند. وسعت زیاد، بارندگی کافی و بهره برداری مناسب، باعث شده از نظر تولید و صادرات محصولات کشاورزی و منابع طبیعی، کانادا در جایگاه بالایی قرار گیرد.
معاون و ذخایر طبیعی فراوانی در این کشور وجود دارد و از این نظر نیز کانادا جایگاه ویژه ای در جهان دارد.

با آنکه حدود یکصد سال از استقلال آن نمی گذرد و هنوز فرماندار کل آن را ملکه یا پادشاه انگلستان تعیین می کند، ولی طی این مدت اندک، رشد و توسعه مناسبی کرده است. به طوری که جزو گروه G8 (کشورهای پیشرو صنعتی جهان) می‌باشد. دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی آن نیز از اعتبار خوبی در جهان برخوردار است. وسعت زیاد، جمعیت کم، ثبات سیاسی و اجتماعی و در آمد سرانه ی بالا، از جمله مواردی است که سبب شده افراد بسیاری از اقصی نقاط جهان، از جمله ایران، برای ادامه تحصیل، اقامت، سرمایه گذاری و مهاجرت، این کشور را انتخاب کنند. اکنون بومیان اولیه، درصد کمی (چهار درصد) از جمعیت این کشور را شامل می شوند.

از آنجا که ایرانیان زیادی در کانادا اقامت دارند و ارتباطات و علاقه آنها به کشور، خانواده و دوستان مستحکم است، امیدواریم ارتباط بین دو کشور، بصورت منطقی و با احترام متقابل، تداوم و گسترش یافته و از ثمرات آن، هر دو کشور بهره مند شوند.

کانادا (Ottawa)
نام رسمی: کانادا
پایتخت: اتاوا
نوع حکومت: دولت فدرال چند حزبی پارلمان با دو مجلس قانون گذاری
رئیس کشور: پادشاه یا ملکه ی انگلستان
رئیس دولت: نخست وزیر
تاریخ استقلال: اول ژوئن 1867 از انگلیس
روز ملی: اول ژوئن
زبان های رسمی: انگلیسی-فرانسوی

تراکم جمعیت
بنابر آمار سال 2008، کانادا با توجه به وسعت زیادش جمعیت کمی دارد، به طوری که، در هر کیلومتر مربع از خاک آن، به طور متوسط، 2/3 نفر زندگی می کنند (دویست و نوزدهمین کشور). تراکم جمعیت در نقاط مختلف این کشور، متفاوت است. بیشتر کانادایی ها در شهرهای جنوبی زندگی می کنند و حدود سه چهارم از جمعیت این کشور در 300 کیلومتری مرز آمریکا ساکنند. بزرگ ترین مراکز شهری در ایالت های کبک و اونتاریو می باشند که حدود دو سوم از کل جمعیت کانادا را در خود جای داده است. در چند سال اخیر، جمعیت کانادا به سمت غرب کشور متمایل شده است. ایالت های بریتیش کلمبیا و آلبرتا از این تغییر محل، سود برده اند و رشد جمعیت بسیار خوبی داشته اند. کانادا بالاترین میزان پذیرش مهاجر را در جهان دارد.

دولت کانادا مهاجران را بنا به یکی از این دلایل انتخاب می کند:
1. پیوستن به خانواده و اقوام نزدیک؛
2. مسایل بشردوستانه در مورد پناهندگانی که نیاز به اسکان مجدد دارند؛
3. دلایل اقتصادی و علمی.
مهاجران، بیشتر در مناطق شهری بزرگ، مانند تورنتو، ونکووِر و مونترال ساکن می شوند.

جدول ایالت های کانادا

ردیف

نام

مرکزاستان

جمعیت

مساحت خشکی

(کیلومترمربع)

1

Ontario

انتاریو

Toronto

تورنتو

12،753،702

1،076،395

2

Quebec

کبک

Quebec City

کبک سیتی

7،787،068

1،365،128

3

British Columbia

بریتیش کلمبیا

Victoria

ویکتوریا

4،352،7998

925،186

4

Alberta

آلبرتا

Edmonton

ادمونتون

3،455،062

642،317

5

Manitoba

مانیتوبا

Winnipeg

وینیپگ

1،182،921

553،556

6

Saskatchewan

ساسکاچوان

Regina

رجینا

990،212

591،670

7

Nova Scotia

نوا اسکاتیا

Halifax

هالیفاکس

932،966

53،338

8

New Brunswick

نیوبرونزویک

Fredericton

فردریکستن

748،878

71،450

9

Newfoundland and Labrador

نیوفاندلند و لابرادور

St John>s

سنتجونز

506،548

373،872

10

Prince Edward Island

جزیره پرنسادوارد

Charlottetown

شارلوتتان

138،800

5،660

11

Northwest Territories

سرزمینهای شمال غربی

Yellow knife

یلو نایف

41،795

1،183،085

12

Nunavut

نوناوت

Iqaluit

ایکالویت

31،216

1،936،113

13

Yukon

یوکان

Whitehorse

وایتهورس

30،883

474،391

برای اینکه بتوانید این ویزا را دریافت کنید باید شرایط خاصی را دارا باشید:
• والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ فردی باشید که اقامت دائم یا موقت در کانادا دارد.
• از نظر دولت کانادا برای ورود به این کشور مجاز بوده و یک بازدید کننده واقعی باشید و پس از پایان مدت ویزا به اختیار خود به وطنتان بازگردید.

در این نوع ویزا نمی توانید فرزندان خود را شامل نمایید و این ویزا تنها مختص شما و همسر شما می باشد.

برای تشخیص اینکه آیا فرد به کشور خود بازمیگردد یا خیر موارد زیر در نظر گرفته می شود:
• بررسی علایقی که موجب می شود فرد به کشور خود وابسته باشد.
• هدف از دیدار
• شرایط خانوادگی و مالی فرد متقاضی
• شرایط کلی سیاسی و اقتصادی کشور مبدا
• داشتن یک دعوتنامه از طرف یک میزبان کانادایی

علاوه بر این موارد والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ باید موارد زیر را نیز داشته باشند:
• یک نامه از طرف میزبان کانادایی که در آن عنوان شده که وی (میزبان کانادایی) حداقل میزان دستمزد (23،298 $) را برای تامین مهمانان خود در مدت اقامتشان دارد.
• باید ثابت نمایند که حداقل یکسال بیمه درمانی کانادا را خریداری نموده اند.
• انجام آزمایشات پزشکی (در صورتیست که بخواهید ویزای بیش از 6 ماه بگیرید)

تعداد نفرات خانواده

حداقل میزان درآمد سالیانه

1 نفر (فرزند یا نوه شما)

$23,298

2 نفر

$29,004

3 نفر

$35,657

4 نفر

$43,292

5 نفر

$49,102

6 نفر

$55,378

7 نفر

$61,656

بیش از 7 نفر (برای هر نفر این میزان اضافه کنید)

$6,268

مدت زمان صدور ویزا 133 روز اعلام شده و این ویزا قابل تمدید می باشد و برای تمدید آن باید دوباره هزینه قانونی پرداخت شود.
هزینه صدور ویزا: 75$ می باشد و صرف نظر از قبول یا رد شدن پرونده این مبلغ قابل بازگشت نیست.

• پاسپورت معتبر
• 2 عدد عکس
• پرینت 6 ماهه حساب
• کپی بلیط برگشت و یا برنامه سفر
• مدرک پرداخت 75 دلار
• دعوتنامه
• مدرک نشاندهنده رابطه والد و فرزند و یا پدربزرگ و مادربزرگ و نوه
• کپی از بیمه درمانی خریداری شده
• فرمهای مربوطه

برای اثبات حداقل درآمد برای میزبان یکی از موارد زیر الزامیست:
• آخرین کپی از T4 یا T1
• آخرین پرینت فیش حقوقی که از آژانس درآمد کانادا می توان گرفت
• اصل گواهی کار که نشاندهنده شغل، نام شرکت، شرح وظایف و درآمد
• مدرک پرداخت بیمه کاری
• درصورتیکه خود کارفرما هستید، نامه ای از یک حسابدار که حقوق سالانه شما را مشخص می کند
• مدارک دیگری دال بر منبع درآمد از جمله حقوق بازنشستگی، دارایی ها و غیره

برخی از خدمات ما پیش از عزیمت شامل:
• مشاوره در جهت تصمیم سازی در انتخاب نوع برنامه
• تشریح واقع بینانه مزایا و معایب برنامه های مختلف
• مطلع نمودن همه جانبه متقاضی از برنامه مورد نظر
• آماده سازی فایل متقاضی و اقدام در جهت اخذ ویزای مورد نظر
• تهیه مانی اردر، پرداخت های اعتباری و خدمات از این قبیل جهت پرداخت هزینه های مورد نیاز
• آماده سازی متقاضی جهت شرکت در مصاحبه مربوطه (در صورت وجود مصاحبه)
• نامه نگاری با سفارت مربوطه در جهت پیگیری موارد در حال انجام و ارائه گزارش شفاف به متقاضیان محترم
• کمک در مستقر شدن مهاجر
• ارایه خدمات در خصوص اخذ بیمه های مورد نیاز
• ارایه خدمات در راستای اجاره محل استقرار

کانال تلگرام ویزا موندیال