اقامت موقت استرالیا با ویزای 476

ویزا موندیال

ویزای 476 استرالیا

 

به اطلاع کلیه علاقه مندان مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای ۴۷۶ استرالیا می رساند، موسسه ویزا موندیال از تاریخ اول خرداد ماه ۱۳۹۶ طی یک بسته  موقت مربوط به پائیز و زمستان ۹۵، کلیه پروسه مربوط به اقامت استرالیا از طریق پس از ویزای ۴۷۶ را از طریق بسته منحصر به فرد مهاجرتی ارائه خواهد کرد که طی آن هیچ هزینه ای از متقاضیان اخذ این ویزا دریافت نخواهد کرد.
این طرح به صورت موقتی تا پایان سال شمسی اجرا خواهد شد و فرصت بسیار مناسبی برای علاقه مندان ایجاد می کند تا به صورت رایگان در خصوص ویزای ۴۷۶ اقدام کنند. این پکیج مخصوص متقاضیانی است که قصد تبدیل ویزای ۴۷۶ را به یکی از ویزاهای اقامت دائم داشته باشند.
لازم به ذکر است امور مربوط به اقامت بسیار حساس بوده و گاهی یک اشتباه کوچک منجر به نتایج غیر قابل بازگشت می گردد، از این رو توصیه می کنیم با انتخاب صحیح خود آینده خود را بیمه نمائید. تماس مشاورین مهاجرت به استرالیا، میبایست عضو شورای قانونگذاری یا همان سازمان MARA باشند و در غیر اینصورت ممکن است آسیب جدی به پرونده متقاضی وارد شود.

آیا میدانستید فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه امیرکبیر و تهران می توانند به استرالیا مهاجرت کنند؟

بطور کلی فارغ التحصیلان رشته های فنی و مهندسی در دانشگاه‌های منتخب دنیا می توانند تحت زیر مجموعه 476 به استرالیا مهاجرت (موقت) کنند و مشغول به ادامه تحصیل، کار و یا زندگی شوند. طول مدت این ویزا 18 ماه است و این مدت زمان در صورت اقدام جهت اخذ ویزای دائم جزئی اقامت و حضور در استرالیا محاسبه می شود.
با این ویزا امکان حضور همسر شما نیز در استرالیا وجود خواهد داشت و شما می توانید در هر جایی در استرالیا زندگی کنید. همچنین امکان تبدیل ویزای ۴۷۶ به یکی از ویزاهای اقامت دائم استرالیا وجود دارد. شرکت ویزا موندیال، با همکاری مشاورین رسمی مهاجرت به استرالیا، آمادگی تشکیل پرونده جهت اخذ این ویزا و همچنین تبدیل ویزای ۴۷۶ به سایر ویزاهای اقامت دائم را دارد. اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای اسکیل ورکر استرالیا:  ویزای ۱۸۹ استرالیا ، ویزای ۱۹۰ استرالیا ، ویزای ۴۸۹ استرالیا

 

در کشوری غیر از ایران تحصیل کرده اید؟ فهرست برخی از دانشگاه های مورد قبول در این طرح را از ایمیل australia@visamondial.com دریافت نمائید.

 

شرایط اولیه جهت اقدام برای ویزای ۴۷۶ استرالیا

  • بیش از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی نگذشته باشد.
  • سن شما بیش از 31 سال نباشد.
  • فارغ التحصیل در یکی از رشته های مهندسی با حداقل مدرک لیسانس باشید.
  • از نظر پزشکی سالم باشید.
  • شرایط زبان جهت دریافت ویزای 476 

نوع آزمون

L

S

R

W

میانگین نمره

IELTS

5

5

5

5

6

TOFEL

4

14

4

14

64

CAE

154

154

154

154

169

OET

B

B

B

B

B

PET

Academic

36

36

36

36

50

هزینه اخذ ویزای ۴۷۶

 هزینه قانونی اقدام برای این ویزا برای نفر اصلی 380 دلار٬ برای همسر 180 دلار و برای هر فرزند 90 دلار می باشد.

مدت زمان اخذ ویزای ۴۷۶

در بسیاری از پرونده های ما کمتر از سه ماه بوده است.

مزایایی ویزای ۴۷۶ استرالیا

مزیت مهم ویزای ۴۷۶ استرالیا این است که می توانید همسر و فرزندان وابسته خود را نیز به همراه خود به استرالیا بیاورید.

سایر نکات:

  • امکان درخواست ویزا به صورت آنلاین و پست مدارک وجود دارد.
  • می توانید امورثبت پرونده خود را به کارشناسان رسمی و ثبت شده ما بسپارید تا در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای 476 شما را دریافت کنند با توجه به اینکه امکان درخواست  ویزا به صورت پست نیز وجود دارد ما می توانیم پرونده شما را با ارسال پستی در اسرع وقت پیگیری نمائیم.
  • مدت زمان دریافت ویزا بین 3 تا 6 ماه می باشد.
  • دانشجویان مجازی و پیام نور شبانه و پردیس دانشگاه امیرکبیر و تهران نیز می توانند از این امکان بهره مند گردند.
  • هنگام دریافت ویزا 476 نباید در استرالیا باشید.
  • ویزای 476 سیستم امتیاز شماری ندارد.
  • اگر ویزای 485 داشته اید برای ویزا اقدام نکنید.
  • اگر ویزای 476 داشته اید برای ویزا اقدام مجدد نکنید.

 

سرانجام این ویزا

در طول 18 ماه که متقاضی دارای ویزای 476 استرالیا می باشد، می تواند شرایط خود را برای دریافت ویزاهای اقامت بهتر کند. بعد از این مدت متقاضی می تواند جهت دریافت ویزاهای اقامتی اقدام نماید (ویزای 189، 190 یا 489)،و یا با دریافت اسپانسرشیپ از کارفرمای استرالیایی جهت ویزاهای کاری ـ اقامتی اقدام نماید (ویزای 457، 186و187).

مدارک لازم برای اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا

جهت اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا، ارائه مدارک دقیق و معتبر شرط اساسی خواهد بود، در غیر این صورت اداره مهاجرت استرالیا ویزای شما را مردود خواهد کرد. برخی از مدارک لازم جهت اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا به شرح زیر است. جهت دریافت مدارک کامل لطفا با ما تماس بگیرید.

  • کپی برابر با اصل پاسپورت
  • ترجمه تایید شده شناسنامه
  • دو عکس ۳.۵ در ۴.۵ برای هر نفر
  • ترجمه سند ازدواج
  • سند استقلال مالی برای اعضای بالای ۱۸ سال خانواده:
  • کپی برابر با اصل شناسنامه 
  • سندی که نشان دهد این فرد از نظر مالی به شما وابسته است (۱۲ ماه اخیر)
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای هر فرد
  • ترجمه کارت معافیت و یا پایان خدمت
  • نتیجه آزمون آیلتس و یا تافل
  • پر کردن فرمهای مورد نیاز جهت مهاجرت به استرالیا

 

اگر تمایل به بررسی پرونده خود از طریق وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا عضو انجمن استرالیایی MARA را دارید، میتوانید با ما تماس بگیرید. ۱۰۰٪ متقاضیانی که از طریق مشاورین رسمی مهاجرت به استرالیا در شرکت ویزا موندیال اقدام به اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا نموده اند در مراحل بعدی با حمایت مشاورین ما ویزای اقامت دائم استرالیا را دریافت کرده اند.

اینستاگرام ویزا موندیال
Instagram