طرح استانی نیوبرانزویک

new-brunswik

برنامه مهاجرت استانی نیوبرانزویک طرحیست اقتصادی که بر اساس آن این استان تجارت های مورد نظر خود را ارزیابی و انتخاب می کند و پس از آن متقاضی ملزم به راه اندازی تجارت و دریافت ویزای دائم کانادا میشود. متقاضی باید شرایط مورد نظر را داشته باشد و به اقتصاد این استان کمک کند.

نیوبرانزویک شرقی ترین استان کانادا با مساحت 72908 کیلومتر مربع می باشد. پایتخت این استان فردریکشن و سینت جان پر جمعیت ترین شهر آنست. جمعیت این استان 752171 نفر می باشد. این استان از جنوب به خلیج فاندی و استان نوا اسکاشیا، از شمال به استان کبک، از غرب به خلیج لارنس و از شرق به ایالت متحده امریکا محدود شده است.

آب و هوا
این استان دارای آب و هوای قاره ای می باشد. زمستانها برفی و سرد و تابستانها خنک و ملایم می باشد. همچنین پاییز در این استان دارای شبهای سرد و روزهای گرم و آفتابی می باشد.

دولت
این استان دارای یک مجلس مقننه با 55 کرسی می باشد و دو حزب سیاسی غالب در این استان فعالیت دارد : حزب لیبرال و حزب محافظه کار.

اقتصاد
اقتصاد نیوبرانزویک مبتنی بر خدمات می باشد مثل خدمات بهداشتی و درمانی، تحصیلی، خرده فروشی، خدمات مالی و بیمه. علاوه بر اینها معدن، جنگلداری، ماهیگیری و کشاورزی نیز ارکان اقتصاد این استان را تشکیل می دهد.

شرایط مهاجرت از طریق کارآفرینی به استان نیوبرانزویک کانادا

• باید بین 22 تا 55 سال سن داشته باشید. سن شما از زمانی حساب می شود که مدارک به دفتر مهاجرت نیوبرانزویک برسی و شماره ای به شما اختصاص داده شود.
• توانایی کافی زبان انگلیسی و یا فرانسه برای ایجاد یک تجارت و یا کسب و کار در نیوبرانزویک را داشته باشید.
باید حداقل دارای مدرک دیپلم باشید.
• شما در این استان زندگی خواهید کرد و کسب و کار ایجاد خواهید کرد.
• حداقل 3 سال تجربه کار مدیریتی مرتبط در 5 سال اخیر باید داشته باشید. شما باید ثابت کنید که صاحب یک کسب و کار و یا مدیر ارشد آن بوده اید و در امور تصمیم گیرنده بوده اید. باید ارتباطی بین تجربه مدیریتی شما و مهارتهایی که در نیوبرانزویک لازم دارید تا کسب و کار راه بیندازید وجود داشته باشد.
• شما باید ثابت کنید که از محیط کاری و تجاری نیوبرانزویک درک کاملی دارید. این درک با یک مسافرت به استان نیوبرانزویک بدست خواهد آمد.
• باید یک طرح تفضیلی از کسب و کاری که می خواهید در این استان راه بیاندازید و منافعی که این کار برای این استان خواهد داشت تهیه نمایید. این طرح تفضیلی باید به تصویب اداری این استان برسد.
• سرمایه ی خالص 300.000 دلار کانادا دارید. این مبلغ بعنوان تمامی سرمایه شما تلقی می شود. شما باید سرمایه کافی برای راه اندازی یک کسب و کار و همچنین پرداخت هزینه های اقامت برای خود و خانواده تان را در طی 2 سال در این استان را داشته باشید. مبلغ دقیق درخواستی توسط طرح استانی نیوبرانزویک بستگی به طرح تفضیلی متقاضی دارد. این کسب و کار باید در طی 2 سال راه اندازی شود.
• آماده و پرکردن مدارک بصورت کامل.
• پس از انجام مصاحبه با افسر مهاجرت، باید مبلغ 75 هزار دلار کانادا را بصورت ودیعه در اختیار این استان قرار دهید و یک سال پس از راه اندازی و اداره کسب و کار می توانید این مبلغ را پس بگیرید.

ودیعه 75 هزار دلاری
این مبلغ به عنوان ضمانتی است مبنی بر اینکه متقاضی کار خود را در این استان شروع خواهد کرد. این مبلغ در شرایط زیر به متقاضی پس داده خواهد شد:
• شما و خانواده تان اقامت دائم را از دولت فدرال کانادا دریافت کنید.
• شما و خانواده تان اقامت استان نیوبرانزویک را دریافت نمایید
• کسب و کار متقاضی در مدت 2 سال پس از ورود به کانادا ایجاد شده باشد.
• بیزینس شما ثبت شود.
• متقاضی بتواند ثابت کند که ۱۲۵۰۰۰ دلار کانادا در این کار سرمایه گذاری کرده.
• مدیریت هر روزه بر روی این کار داشته اید
• از شروع کار متقاضی یکسال گذشته باشد
• در حالت شراکت، یک توافقنامه با تمامی شرکا امضا شود

درصورتیکه شرایط بالا را داشته باشید حداکثر 30.000 دلار کانادا به متقاضی برگردانده خواهد شد. درصورتیکه راه اندازی کار شما بیش از 2 سال طول خواهد کشید می توانید نامه ای به اداره مهاجرت این استان بفرستید و از آنها تقاضای مهلت بیشتری بکنید. اما این نامه باید 30 روز قبل از اتمام سال دوم ورود به کانادا فرستاده شود. این نامه تضمینی برای تمدید مهلت برای شما نخواهد بود. البته باید حتما نامه ای ارائه کنید که حداقل ۶۵۰۰۰ دلار در بیزینس سرمایه گذاری کرده اید.

درصورتیکه پس از دو سال نتوانستید کار خود را راه بیاندازید، اداره مهاجرت نیوبرانزویک مبلغ ودیعه را به شما پس نخواهد داد و درصورتیکه متقاضی اقامت دائم خود را دریافت نکرد، مبلغ ودیعه بدون سود آن پس داده خواهد شد.

لازم به ذکر است که در این پروسه باید حداقل 50 امتیاز بدست آورید.

متقاضی باید یک سفر کاری به استان نیوبرانزویک و با هدف آشنایی با محیط کسب و کار خود در این استان داشته باشد. این سفر باید حداقل 5 روز کامل کاری طول بکشد. روزهایی که در فرودگاه هستید، روز مصاحبه و روزهای تعطیل جزء این 5 روز به حساب نمی آیند. در طی این سفر متقاضی باید تحقیقاتی انجام دهد و با افراد متخصص ملاقاتی داشته باشند که در زیر به چند مورد از این ملاقاتها اشاره شده:
• صاحبان تجارت در نیوبرانزویک
• ماموران اتاق بازرگانی
• مقامات توسعه اقتصادی منطقه ای
• مقامات انجمن صنعتی
• بانکدارهای بازرگانی
• نمایندگان مشاوره املاک
• واسطه های معاملات بازرگانی
• حسابدارانی که برای شرکتهای تجاری کار کرده و کارهای مربوط به مالیات را انجام می دهند
• انجمن های فرهنگی و قومی نیوبرانزویک

در طی سفر خود مصاحبه ای نیز با افسرهای طرح استانی نیوبرانزویک خواهید داشت. محور این مصاحبه شامل موارد زیر می باشد: شناسایی فرصتهای کسب و کارتان، نیروی کار مورد نیاز، قوانین تجاری، رقابت، تولیدکنندگان و تهیه کنندگان در کسب و کار شما، مشتریان، مکان، بازار هدف، بازاریابی، تبلیغات، رسومات تجاری و مالیات و مسائل مالی.
متقاضی باید این سفر را تا یکسال پس از دریافت نامه مصاحبه انجام دهد.

هدف مصاحبه ارزیابی موارد زیر است:
• توانایی شما در صحبت، شنیدن و فهم زبان انگلیسی یا فرانسه
• تجربه قبلی شما در مدیریت
• درک شما از شرایط تجاری و کاری این استان
• شایستگی شما در اسکان یافتن و ماندگاری در این استان
• موارد مرتبط دیگر با موضوع مهاجرت متقاضی
در این مصاحبه تنها فرد اصلی و اعضای خانواده اش حضور خواهند داشت.

موارد مورد نیاز طرح تفضیلی
طرح تفضیلی نوشته ایست که در آن متقاضی توضیح می دهد که کسب و کار مورد نظر وی چگونه کار خواهد کرد و چگونه خواهد بود. در نوشتن این طرح 3 انتخاب دارند:
1. خرید یک کسب و کار موجود
2. شراکت با یک کارآفرین در نیوبرانزویک
3. شروع یک تجارت و یا کار

اگر متقاضی شرایط ذکر شده در بالا را داشته باشد و همچنین طرح تفضیلی وی مورد قبول واقع شود براساس 5 فاکتور به او امتیاز داده می شود که به شرح زیر می باشد: سن، توانایی زبانی، تحصیلات، قابلیت انطباق پذیری و تجربه کاری. حداقل امتیاز متقاضی باید 50 باشد.

سن:

سن

بین 22 تا 24

24 تا 55

امتیاز

5

10

مهارت زبانی:
مهارت زبانی براساس توانایی متقاضی به صحبت، خواندن و نوشتن محاسبه می شود. حداکثر امتیاز در این قسمت 15 امتیاز خواهد بود.

مهارت صحبت

انگلیسی

فرانسه

پیشرفته

9

9

متوسط

7

7

مبتدی

4

4

تحصیلات:

سطح تحصیلات

امتیاز

دیپلم

10

فوق دیپلم و لیسانس

15

فوق لیسانس و دکترا

18

انطباق پذیری:

داشتن فامیل در این استان

متقاضی که او و یا همسرش یکی از افراد خانواده شان که در زیر ذکر شده مقیم این استان است: فرزند، خواهر، برادر، پدر، مادر، پدر و مادر بزرگ، عمه، خاله، عمو، دایی، برادرزاده و یا خواهر زاده

 10

داشتن تحصیلات در این استان

متقاضی که حداقل یکسال تحصیلات دانشگاهی در این استان داشته باشد

متقاضی که حداقل دو سال تحصیلات دانشگاهی در این استان داشته باشد

 10

کار در این استان

متقاضی که حداقل یکسال از 5 سال گذشته را در این استان کار کرده باشد.

 5

متقاضی که حداقل دو سال از 5 سال گذشته را در این استان کار کرده باشد.

10

همسری که حداقل 6 ماه در یکسال گذشته در این استان کار کرده باشد.

5

داشتن دانش کسب و کار در این استان

این امر در مصاحبه، طرح تفضیلی و دیگر مدارک مشخص خواهد شد.

  10-1

تجربه مدیریتی
اگر تجربه کاری شما با کار مورد نظر شما در این استان یکی نباشد، نصف امتیازات را دریافت می کنید. در این قسمت ماکسیمم امتیاز 25 می باشد.

تعداد سال

2

3

4

امتیاز

4

8

10

تجربه مدیریتی

تجربه مدیریتی شما در 5 سال اخیر ارزیابی می شود

محدوده های مهم تصمیم گیری

مالی

 2

بازاریابی و فروش

2

نیروی انسانی

2

عملیاتی

2

نظارت تمام وقت بر کارکنان

10 پرسنل یا بیشتر

 4

9 پرسنل یا کمتر

2

قدرت تصمیم گیری

صاحب کسب و کار

 6

مدیر ارشد کسب و کار

4

مرحله اول: درخواست یک سفر کاری به نیوبرانزویک
ابتدا مدارک خود را به همراه یک درخواست سفر کاری به نیوبرانزویک بفرستید. در این مرحله مسئولان مربوطه پرونده شما را بررسی کرده و درصورت پذیرش می توانید به این سفر بروید. در فایل 006 جزییات بیشتری نوشته شده.

مرحله دوم: رفتن به سفر کاری

مرحله سوم: حضور در مصاحبه
تمامی مصاحبه ها در اداره تقسیم جمعیت در شهر فردریکتون نیوبرانزویک خواهد بود. درصورتیکه نتوانید در تاریخ تعیین شده حضور یابید تقاضای شما رد خواهد شد. متقاضی در هنگام مصاحبه باید فرم 009 را که شامل تحقیقاتش می شود را همراه خود داشته باشد. متقاضی در عرض 4 هفته نتیجه این اداره را دریافت خواهد کرد.

مرحله چهارم: ارسال مدارک به NBPNP (طرح استانی نیوبرانزویک)
مدارک و فرمهای مربوطه را به NBPNP بفرستید. تا 6 ماه پس از تاریخ مصاحبه مدارک باید به دست NBPNP برسد.

مرحله پنجم: فرستادن مبلغ ودیعه
درصورتیکه پرونده شما توسط NBPNP تایید شد، باید مبلغ ودیعه را بفرستید.

مرحله ششم: ارسال درخواست مهاجرت خود به CIC
مدارک خود را باید به شهر سیدنی در نوا اسکوشیا به همراه نامه تایید بفرسید. درصورت صحت مدارک CIC اقامت دائم شما را صادر می کند.

مرحله هفتم: حضور در نیوبرانزویک
در طی 30 روز پس از ورود به کانادا باید آدرس و شماره تلفن محل زندگی خود را به NBPNP بفرستید.

مرحله هشتم: شروع به کار
پس از شروع کار باید شرایط کارتان را به روز کنید

مرحله نهم: پس دادن ودیعه
درصورتیکه متقاضی همه شرایط را داشته باشد مبلغ ودیعه بدون محاسبه سود به او بازگردانده خواهد شد.

مانی اوردر: مبلغ مانی اوردر 2000 دلار کانادا و غیر قابل برگشت می باشد. این مبلغ به همراه فرم مربوطه باید به همراه درخواست مسافرت به این استان فرستاده شود.

کانال تلگرام ویزا موندیال