اسپانسرشیپ کانادا

ویزا موندیال

اسپانسرشیپ کانادا

اگر شما مقیم و یا سیتیزن کانادا بوده و بالای ۱۸ سال داشته باشید می‌توانید افراد خاصی را تحت کلاس خانوادگی به کانادا بیاورید و آنها هم اقامت دائم کانادا را دریافت کنند.  اسپانسرشیپ کانادا در زمینه ویزاهای کلاس فامیلی شامل موارد زیر میشود:

  • اسپانسر همسر
  • اسپانسر پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ
  • اسپانسر فرزندان وابسته (شامل فرزندان به سرپرستی گرفته شده نیز می‌باشد(
  • اسپانسر سایر افراد واجد شرایط

هر کدام از این افراد که اسپانسر شوند میتوانند در کانادا زندگی کنند و یا تحصیل و کار کنند و فرد اسپانسر کننده با امضای قرارداد یا همان undertaking تعهد به تامین هزینه‌های خوراک و پوشاک و مسکن فرد اسپانسر شونده در مدت زمان مشخص را می‌دهد. در بخشی از این تعهدنامه شما تضمین می‌کنید که فرد اسپانسر شونده از دولت کانادا درخواست کمک هزینه زندگی نخواهد کرد و اگر این کار را کنند شما ملزم به عودت آن به دولت خواهید بود. اگر در استان های غر از کبک هستید این قرارداد را با IRCC یا همان اداره مهاجرت کانادا و اگر در استان کبک هستید با MIDI یا همان اداره مهاجرت استان کبک خواهید بست. قرارداد agreement مجزایی هم بین فرد اسپانسر کننده و فرد اسپانسر شونده باید امضا شود تا دولت مطمین شود که طرفین مسولیت های خود را خوب میدانند.

 

لطفا دقت کنید که ویزای اسپانسرشیپ کانادا با ویزای موقت سوپر ویزای کانادا متفاوت است. جهت اقدام از این روش با کارشناسان ما تماس بگیرید و یا به ایمیل canada@visamondial.com پیام ارسال فرمایید.

اگر در یکی از شرایط زیر باشید ممکن است امکان اسپانسر کردن فرد جدیدی را نداشته باشید:

  • اگر قبلا تعهدی داده اید و آن را انجام نداده باشید قادر به اسپانسر کردن فرد جدید نخواهید بود.
  • اگر دادگاه رای داده باشد که شما alimony و یا کمک خرجی فرزند را نداده باشید ممکن است قادر به اسپانسر کردن فرد جدیدی نباشید.
  • مرتکب جرمی شده باشید که مرتبط به اقوام و یا مرتبط با امور جنسی باشد و بسته به نوع جرم میتواند منجر شود شما نتوانید فرد دیگری را اسپانسر نمایید.
  • اگر شما به دلایلی به غیر از کارافتادگی درخواست کمک هزینه از دولت کرده باشید. (وام و بورس های دولتی مشکلی نخواهند داشت منظور از کمک هزینه زندگی در اینجا همان welfare می‌باشد. یعنی اگر به غیر از welfare کمک هزینه ای از دولت گرفته باشید مشکلی در فایل اسپانسرشیپ ایجاد نخواهد کرد)
  • همچنین اگر قبلا فردی را اسپانسر کرده اید و او پس از ورود به کانادا از دولت درخواست کمک مالی کرده باشد ممکن است شما امکان اسپانسر کردن فرد دیگری را نداشته باشید. همچنین در این حالت دولت تمام کمک هزینه های داده شده به فرد اسپانسر شده را از فرد اسپانسر کننده (متعهد) طلب خواهد کرد.

 

هدف این طرح این است که اعضای خانواده ها را در کانادا متحد نماید. این برنامه به افراد مقیم و یا سیتیزن کانادا اجازه میدهد که همسر یا شریک زندگی (کسی که یک سال و بیشتر با او زندگی کرده باشید) را به کانادا بیاورند.

اداره مهاجرت باید شرایط فرد اسپانسر کننده و فرد اسپانسر شونده را تایید کند تا این ویزا به وی تعلق بگیرد.

برای اخذ ویزا در این روش باید فرد اسپانسر کننده و اسپانسر شونده اثبات کنند که در یکی از این شرایط هستند:

  • Spouse
  • Common-law Partner
  • Conjugal Partner

همچنین کشور کانادا هر یک از سه حالت ذکر شده را برای هم جنس ها هم می‌پذیرد.

شرایط مورد نیاز برای اسپانسر کردن همسر

شرایط مورد نیاز برای فرد اسپانسر کننده:

  • ۱۸ سال تمام به بالا باشد.
  • باید مقیم ساکن در کانادا و یا سیتیزن باشد و در زمان اسپانسرشیپ در کانادا زندگی کند. در صورتی که اسپانسر در کانادا زندگی نمیکند، باید حتما در زمان صدور اقامت دائم برای اسپانسر شونده (در مورد همسر و فرزند) در کانادا زندگی کند.
  • زندانی نبوده و ورشکسته نباشد و مرتکب جرم سنگین نشده باشد و همچنین نامه اخراج از کانادا دریافت نکرده باشد.
  • باید به مدت سه سال فرد اسپانسر کننده تعهد به تامین هزینه های اولیه زندگی فرد اسپانسر شونده را بدهد. این تعهد بدون قید و شرط میباشد.

شرایط مورد نیاز برای فرد اسپانسر شونده:

  • ۱۸ سال تمام به بالا داشته باشد.

 

شرایط مورد نیاز برای رابطه بین افراد:

باید اثبات کنید که در یکی از شرایط زیر هستند:

همسر:

بدین معنی است که دو نفر با هم رسمی ازدواج کرده اند. ازدواج های خارج از کانادا باید علاوه بر اینکه طبق قوانین کانادا معتبر باشند طبق قوانین کشوری که در آن بوده اید نیز مورد تایید بوده و سند مرتبط موجود باشد. ازدواج همجنس ها اگر در کانادا بوده باشد مورد قبول است ولی اگر در خارج از کانادا باشد مورد قبول نبوده و می‌توانند در قالب یکی از دو مدل روابطی که در زیر تشریح میکنیم قرار بگیرند.

Common-law partner:

باید افراد به مدت یکسال در کنار هم زندگی کرده باشند.

Conjugal partner:

این نوع رابطه می توانند بین مرد و زن و یا جنس های مشابه باشد. فرد اسپانسر کننده در صورتی جز این گروه محسوب می‌شود که:

طرفین به دلیل موجهی قادر نبوده اند که در کنار هم زندگی کنند (مانند دلایل مهاجرتی و یا مشکلات قانونی در محدودیت طلاق و یا عدم به رسمیت شناختن زندگی مشترک هم جنس ها در کشورهایی)

طرفین روابط وابسته دو طرفه داشته و این رابطه حداقل یک سال ادامه داشته است و طرفین تعهد کامل مانند ازدواج و یا Common-law partner به هم دارند. این از طریق نشان دادن موارد مشترک مانند حساب های بانکی و یا مالکیت مشترک قابل اثبات است.

در چه مواردی اسپانسرشیپ ممنوع و غیر قابل قبول است؟

  • یکی از زوجین زیر ۱۸ سال داشته باشد. اگر یکی یا هر دو زیر ۱۸ هستند باید صبر کنند تا ۱۸ ساله شوند.
  • ازدواج واقعی نباشد و با هدف اسپانسر شدن یا اسپانسر کردن انجام شده باشد.
  • در صورت جدایی پس از اسپانسرشیپ، فرد اسپانسر کننده به مدت ۳ سال و فرد اسپانسر شونده به مدت ۵ سال اجازه اسپانسر کردن فرد جدید را ندارند.
  • ازدواج باید در کانادا و در کشور مبدا مورد قبول و قانونی باشد. (در موارد خاص که نوعی از ازدواج در کشور مبدا مورد قبول نباشد امکان اسپانسرشیپ وجود دارد) ( اگر ازدواج در کشور مبدا مورد قبول باشد ولی در کانادا مورد قبول نباشد، برای اسپانسر کردن واجد شرایط نخواهد بود)
  • ازدواج از راه دوره هم مورد قبول نیست. (به سربازان کانادایی)
  • همسر اعلام نشده در هنگام اپلای برای مهاجرت.  اگر در هنگام شروع پرونده همسر خود را در پرونده اعلام نکنید، هیچ وقت امکان اسپانسر کردن آن فرد را نخواهید داشت.

قوانین پس از اسپانسرشیپ همسر در کانادا

فرد اسپانسر کننده تا ۳ سال پس از اخذ ویزای اقامت دائم از نظر مالی متعهد به ساپورت فرد اسپانسر شونده می باشد.

فرد اسپانسر کننده پس از اسپانسر کردن همسر خود تا ۵ سال از اسپانسر کردن همسر دیگر (در صورت جدا شدن) منع می‌باشد.

همچنین اگر زوجین، دو سال و یا کمتر با هم زندگی کرده باشند و فرزند نداشته باشند، پس از اعطای اقامت باید دو سال این افراد با هم زندگی کنند، در غیر اینصورت ویزای اقامت دائم فرد اسپانسر شونده از او پس گرفته خواهد شد. برای افراد اسپانسر شده ای که مورد آزارم یا سو استفاده قرار گرفته اند این مورد صادق نخواهد بود.

تعیق اسپانسرشیپ

فرد اسپانسر کننده نرتکب جرمی شود که تا ۱۰ سال زندان داشته باشد.

فرد اسپانسر کننده برای ورود به کانادا inadmissible شود.

فرد اسپانسر در شرایطی قرار گیزد که پاسپورت کانادایی خود را از دست بدهد.

فرد اسپانسر کننده در شرایطی باشد که اداره مهاجرت از نظر امنیتی یا ح ق و ق ب ش ر یا جرم و جنایت های برنامه ریزی شده برای او نامه inadmissible بودن را صادر کند.

کنسل کردن اسپانسرشیپ همسر

امکان کنسل کردن اسپانسرشیپ همسر فقط در حالتی وجود دارد که فرد اسپانسر شونده کارت اقامت خود را دریافت نکرده باشد. در این حالت اسپانسر کننده میتواند از طریق تکمیل فرم آنلاین این درخواست را ارسال کند.

اگر پس از صدور اقامت دائم اسپانسرشیپ کنسل کند، فرد اسپانسر کننده باید به مدت ۳ سال تمام تعهدات داده شده را اجرا کند.

کار یا تحصیل فرد اسپانسرشونده:

فرد اسپانسر شونده در دوره ای که منتظر دریافت اقامت دائم از طریق اسپانسرشیپ است باید شرایط مهاجرتی خود را داشته باشد. ایشان بدون ویزا اجازه کار یا تحصیل را ندارد و در صورت تمایل باید درخواست ویزا کند. استثنا: اگر متقاضی از قبل ویزای تحصیل یا کار را داشته ویزا او باطل نخواهد شد و میتواند تا پایان آن ویزا قانونی ادامه دهد.

اسپانسر والدین 

آخرین تغییرات اسپانسرشیپ پدر و مادر

 در حال حاضر برای اسپانسرشیپ پدر و مادر و پدر بزرگ و مادربزرگ، متقاضیان میبایست در سیستم انتظار ثبت نام کنند و منتظر شوند تا دعوتنامه اقدام را از طرف اداره مهاجرت دریافت نمایند. اگر دعوتنامه دریافت کنند ۹۰ روز مهلت خواهند داشت که پرونده کامل اسپانسرشیپ را ارسال نکنند. در صورتی که نامه دعوتنامه برای سال جاری که در آن اقدام نکنند نامه ای دریافت میکنند که از آنها درخواست میشود تمایل خود را برای اسپانسر کردن والدین خود در سال بعد اعلام کنند تا پرونده آن ها فعال باقی بماند.

شرایط اسپانسر کننده

  • باید فرزند و یا نوه فرد اسپانسر شونده باشید
  • بالای ۱۸ سال داشته باشید.
  • به صورت مکتوب تعهد ساپورت مالی آنها را به مدت ۲۰ سال بدهید. (در صورت نیاز داشتن آنها به کمک هزینه، شما مسئول خواهید بود).
  • حداقل درآمد را داشته باشید. حداقل درآمد باید به اندازه LICO + ۳۰٪ آن باشد.  این درآمد در سه سال منتهی به درخواست اسپانسرشیپ سنجیده میشود. درآمد زوج میتواند با هم جمع زده شود.

شرایط اسپانسر شونده

  • پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ فرد اسپانسر کننده باشید.
  • حق ورود به کانادا را به عنوان بازدید کننده داشته باشید.
  • سند مبنی بر خرید بیمه درمانی به مدت یک سال در کانادا را ارایه دهید.
  • تست پزشکی اداره مهاجرت را بدهید.

لطفا دقت کنید که تعهدی که شما امضا میکنید بدون قید و شرط بوده و در صورت وجود هر گونه مشکلی شما مسول خواهید بود. اگر زوج با هم تعهد نامه را امضا کرده اند و پس از آمدن والدین از هم جدا شوند هم چنان هر دو آنها نسبت به بندهای تعهد نامه متعهد هستند. اگر هر کدام از افراد اسپانسر کننده قصد دارند که پرونده اسپانسرشیپی را بازپس بگیرند باید پیش از صدور اقامت دائم یا همان کارت پی آر اقدام کنند.

 

چه افرادی امکان اسپانسر کردن والدین را ندارند:

افرادی که به دولت بدهی دارند

افرادی که از دولت کمک هزینه ( ولفر)‌ میگیرند و ناتوان جسمی نمیباشند.

افرادی که بر علیه یکی از اقوام درجه بک خود جرم جدی را مرتکب شده باشند.

در زندان باشند تا حکم تعقیب علیه آنها صادر شده باشد.

حداقل درآمد لازم ( LICO + 30%) را در سه سال منتهی به اسپانسرشیپ نداشته باشند.

 

شرایط اسپانسر کننده

  • حداقل ۱۸ سال داشته باشد.
  • باید مقیم ساکن در کانادا و یا سیتیزن باشد و در زمان اسپانسرشیپ در کانادا زندگی کند.
  • در زندان نبوده و ورشکسته نباشد و نامه خروج از کانادا دریافت نکرد باشد.
  • برای فرزندان تعهد مالی لازم است به مدت ۱۰ سال پس از اخذ اقامت دائم فرد اسپانسر شونده و یا اینکه تا وقتی آنها ۲۵ ساله شوند (هر کدام زودتر)

شرایط اسپانسر شونده

  • ۱۹ سال و کمتر داشته باشد و مجرد باشد (یا)
  • قبل از سن ۱۹ سالگی دانشجوی تمام وقت بوده و از نظر مالی کاملا وابسته به والدین بوده (یا)
  • ۱۹ سال به بالا بوده (و) – قبل از ۱۹ سالگی ازدواج کرده باشد (و) قبل از ۱۹ سالگی دانشجوی تمام وقت بوده (و) از زمان ازدواج از نظر مالی کاملا وابسته به والدین بوده
  • ۱۹ سال به بالا بوده (و) قبل از ۱۹ سالگی از نظر مالی کاملا وابسته به والدین بوده (و) به جهت شرایط جسمی یا روحی توانایی تامین استقلال مالی خود را ندارد.

شرایط مورد نیاز برای رابطه بین افراد

  • فرد اسپانسر شونده باید اگر فرزند توسط فردی به غیر از همسر به فرزندی خوانده شده است فرزند بیولوژیکی والدین باشد (یا) فرزند خوانده والدین باشد.

your orphaned brother, sister, nephew, niece, grandson or granddaughter, who is under the age of 18, and not married or in a common-law relationship – specific requirements

Minimum Necessary Income (MNI) for Family Sponsorship

درآمد مورد نیاز اسپانسرکننده ها برای اسپانسر والدین برای اخد اقامت کانادا

برای اسپانسر کردن یکی از اعضای خانواده فرد اسپانسرکننده باید بیشتر از حداقل مورد نیاز درآمد داشته باشد. این شرایط مالی باید تا روزی که والدین اقامت دائم کانادا را دریافت میکنند رعایت شود. درآمد ناشی از کمک هزینه کودکان که از دولت دریافت میکنید نیز جز درآمد شما خواهد بود. 

این حداقل بر اساس تعداد افرادی که اسپانسر می‌شوند و همجنین موقعیت فرد اسپانسر کننده در کانادا تغییر میکند. برای اسپانسر کردن پدر و مادر و پدر بزرگ و مادربزرگ فرد اسپانسر کننده فقط در حالتی واجد شرایط خواهد بود که حداقل درآمد او به مدت سه سال متوالی بیش از مقدار تعیین شده در جدول باشد. این جدول حداقل مقدار مشخص شده را نشان میدهد. این مقدار همان (Low Income Cut-Off (LICO ضرب در ۳۰ درصد می‌باشد.

برای استان کبک این مقدار تفاوت دارد که در جدول بعدی آورده شده است.

دقت کنید که منظور از تعداد نفرات در این جدول خود فرد اسپانسر کننده و اعضای خانواده تحت پوشش او در کانادا به علاوه افراد اسپانسر شونده از کشور دیگر می باشندو به طور مثال اگر یک زن و شوهر مقیم کانادا قصد دارند یکی از مادربزرگ هایشان را به کانادا بیاورند باید برای ۳ نفر این مبلغ را در نظر داشته باشند.  این مبالغ به صورت میانگین سالی ۵۰۰ دلار افزایش دارند.

The following chart lays out Low Income Cut-Off (LICO) figures, plus 30 per cent. These figures represent the MNI for the program for individuals living in Canada outside the Province of Quebec:

Size of Family Unit MNI
2014
MNI
2013
MNI
2012
MNI
2011
MNI
2010
2 persons $38,272 $37,705 $36,637 $35,976 $35,881
3 persons $47,051 $46,354 $45,040 $44,229 $44,113
4 persons $57,125 $56,280 $54,685 $53,699 $53,557
5 persons $64,791 $63,833 $62,023 $60,905 $60,745
6 persons $73,072 $71,991 $69,950 $68,689 $68,509
7 persons $81,355 $80,153 $77,879 $76,475 $76,275
Each additional person $8,271 $8,148 $7,929 $7,786 $7,766

برای اسپانسر هایی که در استان کبک زندگی میکنند شرایط به شکل زیر است.

این درآمد می تواند مربوط به شما و یا همسر شما و یا هر دو باشد و مربوط به یک سال قبل از اقدام برای اسپانسر کردن خواهد بود.

Sponsors living in the Province of Quebec must meet different MNI figures. They are as follows:

Size of Family Unit MNI
1 person $22,590
2 persons $30,495
3 persons $37,650
4 persons $43,301
5 persons $48,192
More than 5 persons, for each additional person add $4,891

اینستاگرام ویزا موندیال
Instagram